Wandelen eifel duitsland

Wandelen in de Eifel in Duitsland is een grote aanrader, omdat het een schitterend natuurgebied is. U kunt er de bekende en leuke vakwerkhuisjes zien, maar ook prachtige middeleeuwse kastelen en de overblijfselen van de oude Romeinen. Daarnaast zijn er mooi meren en beekjes, maar kunt u ook de overblijfselen van vulkanen zien.

Wandelen langs wijnvelden

Als u een wijnliefhebber bent, zit u in dit mooie natuurgebied goed. Wandelen in de Eifel in Duitsland houdt namelijk ook in dat u langs de wijnvelden kunt lopen, zoals het Ahrdal en de Moezel. De mooie oude steden Aken en Trier bevinden zich ook in de Eifel. Uiteraard is er in dit bijzondere stuk Duitsland, veel bos te vinden. U kunt daar dus prachtige wandelingen door het bos maken. Elk jaargetijde heeft zijn charme, dus u kunt het hele jaar wandelen in de Eifel in Duitsland.

Overnachten is een optie

Juist omdat er zoveel te zien is, is het een prima optie om hier één of meer dagen te overnachten. Zo kunt u meerdere dagen wandelen in de Eifel in Duitsland en optimaal genieten van dit mooie natuurgebied. Op internet zijn er websites met hotel- en wandelgegevens om te genieten in de Eifel.